Kop-staart ongeval op A59 bij Raamsdonksveer

0
Beide voertuigen liepen forse schade op. Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Op de A59 ter hoogte van Raamsdonksveer is donderdagmiddag een kop-staart ongeval gebeurd. Het ongeval gebeurde in de richting van Waalwijk. Beide bestuurders zijn door het gealarmeerde ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Beide voertuigen liepen forse schade op. Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Fors beschadigd
Beide voertuigen raakte door de klap fors beschadigd en zullen door een berger getakeld en afgevoerd worden. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk.

File
Door het ongeval was tijdelijk de linkerrijstrook afgesloten wat voor filevorming zorgde. 

 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”685″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]