Brandweer bevrijdt vastzittende reiger in Roosendaal

0
Het lukte de brandweer om de reiger te vangen. Foto: Christian Traets - MaRicMedia

ROOSENDAAL – De brandweer heeft donderdagavond een vastzittende reiger bevrijdt. De reiger was in het water, langs de Von Weberlaan, vast komen te zitten. Omstanders hadden dit opgemerkt en belde de brandweer. Een brandweerman is het water ingegaan.

Brandweer gaat te water om het beest te redden. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Uitgeput
Toen het dier onrustig werd door de komst van de brandweerman raakte de reiger los maar kon niet op eigen kracht verder. Waarschijnlijk is het diertje uitgeput en mogelijk ook gewond aan zijn poot.

Dierenopvang Arduin
De brandweer heeft de reiger naar dierenopvang Arduin gebracht. Hoe lang het dier vast zat is niet bekend.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”688″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]