Brand in container bij Afvalservice Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Bij de Afvalservice van de gemeente Breda op het Spinveld heeft donderdagmorgen brand gewoed in een container met grofvuil. De vlammen kwamen boven de container uit. De brandweer is geruime tijd bezig geweest met het blussen van de brand.

Afval uit elkaar getrokken
Een vrachtauto van de gemeente pikte de container aan en hief hem omhoog zodat het afval eruit viel. Een kraan trok het afval uit elkaar en de brandweer bluste na. Later werd de rotzooi weer bij elkaar geraapt en geborgen. Het is onduidelijk hoe de brand kon ontstaan.

 

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”684″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]