(VIDEO) Vrouw gewond door ongeval op Oosteindseweg in Sprundel

0

SPRUNDEL – Bij een botsing tussen twee auto’s is woensdagmiddag een auto op zijn kant terecht gekomen. Twee auto’s botsten op de kruising Turfstraat/Oosteindseweg in Sprundel. Een van de auto’s kwam op de kant terecht en botste daarna nog tegen een boom. Een omstander zag het gebeuren, en heeft de bestuurster van het voertuig uit de auto kunnen bevrijden. De politie en ambulance kwamen ter plaatse.

De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Ziekenhuis
De vrouw is na behandeling in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft verklaringen opgenomen en foto’s van de plek van het ongeval gemaakt. Een berger voerde de beide auto’s af.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”681″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]