Vrouw gewond bij steekpartij in woning Oss

0
Foto: Charles Mallo / SQ Vision

OSS – In een hoekwoning aan de Van der Nootstraat in Oss is woensdagmorgen een vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Het slachtoffer is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen om hulp te verlenen.

Zoon aangehouden
De politie hield een zoon van de vrouw aan als verdachte. Over de aanleiding voor het incident is niets bekend maar mogelijk speelde het zich af in de huiselijke sfeer. Forensisch rechercheurs zijn in het huis begonnen met een uitgebreid onderzoek.

 

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”678″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]