Koeien komen om bij korte uitslaande brand in stal

0
Vier koeien hebben de brand niet overleefd. Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

SOMEREN – Bij een korte uitslaande brand in een stal aan de Kruisbaan in Someren zijn een viertal koeien om het leven gekomen. De brand zou achter in de stal zijn ontstaan bij vermoedelijk een van de bedrijfsvoertuigen. De brandweer van Someren schaalde snel op naar grote brand en kreeg onder meer hulp van de brandweer uit Maarheeze en Helmond. Dit omdat het moeilijk was om water bij de brand te krijgen.

Brandweer was snel ter plaatse. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Burgemeester
De boer had zelf al enkele koeien in veiligheid kunnen brengen maar voor een viertal koeien was dit toch te laat. Er is een dierenarts ter plaatsen geweest om de overige dieren te onderzoeken. Ook de burgemeester van Someren heeft zich ter plaatsen laten informeren over de brand.

Oorzaak niet bekend
Er is niemand bij de brand gewond geraakt. Wat de oorzaak van de brand is geweest is nog niet bekend.

 

Foto’s: Harrie Grijseels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”677″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]