Auto belandt in weiland na botsing met drie voertuigen in Budel

0
Foto: Harm van Leuken / SQ Vision

BUDEL – Op de kruising van de Randweg-Oost en de Schoordijk in Budel zijn woensdagavond rond halfzes drie auto’s op elkaar gebotst. Een van de voertuig reed daarna over een sloot heen en kwam in een weiland tot stilstand.

Ziekenhuis
Een vrouw raakte bij het ongeluk gewond. Ze is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen en de oorzaak van het ongeval is niets bekend. De weg was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

 

Foto’s: Harm van Leuken / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”682″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]