Zevende editie Crazy Cross in Bergeijk groot succes

0
Crazy Cross 2017. Foto: Rico Vogels - SQ Vision

BERGEIJK – De Crazy Cross is een wedstrijd waar plezier en vermaak voorop staan. Het tempo is absoluut niet belangrijk, maar jezelf en het publiek vermaken dat wel. Niet alleen zijn de deelnemers verkleed ze doen ook mee met een zo veel mogelijk originele voertuig maar, ook op de baan zijn er verschillende obstakels die genomen kunnen worden.
Daarom wint de deelnemer die de jury en het publiek het hardst laat lachen door het verbouwde voertuig en de orginele kleding, een mooie prijs.

Verkleed en zo gek mogelijk in de Crazy Cross. Foto: Rico Vogels – SQ Vision

Ruim 325 deelnemers uit binnen en buitenland maar voornamelijk uit de regio waren van de partij. 

Voor degene met de leukste-mooiste-gekste uitvoering is er per klasse een prijs te winnen. In verschillende klasse waren prijzen te winnen. Meer informatie en foto’s op de site van Crazy Cross.

 

Foto’s: Rico Vogels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”668″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]