Nieuwe atletiekvereniging Running in Breda van start

0
Er werd een toost uitgebracht bij de presentatie van Running. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Sinds 1 april 2017 is Breda een atletiekvereniging, aangesloten bij de atletiekunie, rijker. Zaterdag werd met trots de nieuwe atletiekvereniging Running Breda gepresenteerd in het Valkenberg. De hardlopers werden opgehaald door het bestuur uit het park en ontvangen door het publiek.

Breda is weer een nieuwe atletiekvereniging rijker. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

De ambitieuze wegatleet
Waarom een nieuwe vereniging? De vereniging gaat zich richten op de ambitieuze wegatleet met gepassioneerde trainers en deskundige begeleiding. Bij de vereniging wordt jouw groei en ontwikkeling centraal gezet. Dit wordt gedaan middels een methodische trainingsaanpak en bovenal persoonlijke aandacht. De begeleiding wordt ook afgestemd op de persoonlijke doelen en het vermogen van de wegatleet. Daarom worden afhankelijk van hetgeen de wegatleet nodig heeft geselecteerde fysiotherapeuten, diƫtisten, bewegingswetenschapper, orthopedische chirurg ingeschakeld. Een orthopedisch chirurg van het Amphia Ziekenhuis maakt dan ook deel uit van het bestuur. De orthopedisch chirurg omarmt de aanpak en ondersteunt de trainers met adviezen om de technische ondersteuning, ten gunste van de atleet, te optimaliseren.

Toost
Na een korte toespraak werd de Champagne ontkurkt en werd er een toost uitgebracht op de nieuwe vereniging.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”664″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]