Auto uitgebrand op Westerparklaan in Breda

0
De auto brandde volledig uit. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Maandagmiddag is op de Westerparklaan in Breda een auto geheel uitgebrand. Volgens omstanders was er niemand meer in of bij de auto aanwezig. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde.

De auto brandde volledig uit. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Oorzaak onbekend
Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zal daar onderzoek naar doen. 

 

foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”670″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]