(VIDEO) 7e Princenhaags kampioenschap eierwerpen (en vangen) in Breda

0

BREDA – Tweede Paasdag vond alweer het 7e Princenhaags Kampioenschap Eierwerpen plaats op de Haagse Markt van Princenhage in Breda. Verschillende teams streden op de Haagse Markt om de eierwerp kampioenstitel 2017. 

Drukte tijdens de 7e editie van het eierwerpen in Princehage. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Drie pogingen
Elk team bestond uit drie teamleden (een gooier, een vanger en een coach) en elke beurt bestond uit drie pogingen. Een rauw ei heel vangen betekende door naar de volgende ronde! Lukte dit niet, dan kreeg je een herkansing… de coach van het team diende dan wel even een eitje te koppen! Als dit lukte, kreeg je nog een keer drie pogingen op dezelfde afstand. Lukte het weer niet om een ei heel te vangen, dan was de wedstrijd voor het team voorbij.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”671″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]