Flinke brand in woning aan de Drossaart in Bergen op Zoom

0
De woning liep forse schade op door de brand. Foto: Anthony DeCock - MaRicMedia

BERGEN OP ZOOM – Zondagavond is er aan de Drossaart in Bergen op Zoom een brand uit gebroken in een woning. Door de brand heeft de woning flink wat schade op gelopen. Ook naast gelegen woningen liepen rook en water schade op.

De woning liep forse schade op door de brand. Foto: Anthony DeCock – MaRicMedia

Salvage
Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners te ondersteunen. Wat er precies in brand stond is nog niet bekend.

De politie heeft de omgeving tijdelijk afgezet.

 

Foto’s: Anthony DeCock – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”660″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]