(VIDEO) Dure BMW X6 uitgebrand aan Geurdenhof in Oss

0

OSS – Aan het Geurdenhof in Oss is in de nacht van zaterdag op zondag een dure BMW uitgebrand. De X6 in de M-uitvoering met een nieuwwaarde van meer dan 150.000 euro stond geparkeerd naast de Heilig Hartkerk toen die kort voor vier uur vlam vatte.

Burgernet
De brandweer was snel ter plaatse maar toen stond de auto al in lichterlaaie en bleek niet meer te redden. Met twee stralen hoge druk werd de brand geblust. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie heeft onder omwonenden en gebruikers van social media een Burgernet bericht verspreid net de vraag of iemand wellicht iets verdachts heeft gezien.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”654″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]