Aangehouden man bij verkeerscontrole Hank is crimineel kopstuk uit België

0

HANK – De man die vorige week bij een verkeerscontrole in Hank werd aangehouden met drie kilo amfetamine in zijn auto is en crimineel kopstuk uit buurland België. De man, Koen van S. zou daar net een celstraf van tien jaar hebben uitgezeten vanwege drugshandel. 

In zijn auto werd drie kilo amfetamine en 5000 euro aan contanten gevonden. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Bende van 700 miljoen
Tien jaar geleden werd van S. aangehouden vanwege drugshandel en lid van de legendarische ‘Bende van 700 miljoen’ Zij smokkelden jarenlang drugs, alcohol en sigaretten en wasten hun illegale opbrengsten wit door onder meer een fitnesszaak te kopen in Antwerpen en een luxueus vakantieparadijs op het Thaise eiland Koh Samui.

Van S. werd in de boeien geslagen en afgevoerd naar het politiebureau. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Zenuwachtig en onrustig
Koen van S. werd tijdens een reguliere verkeerscontrole aangehouden op de verzorgingsplaats langs de A27 bij Hank. De auto waar van S. in reed gaf een “hit” op de ANPR auto. Waarom de auto gesignaleerd stond is niet bekend. Omdat van S. zich onrustig en zenuwachtig gedroeg werd zijn auto grondig gecontroleerd. En niet voor niets, in zijn auto werd drie kilo amfetamine aangetroffen en 5000, – euro aan contanten. 

Van S. werd aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”656″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]