Guus Meeuwis brengt Brabantse gezelligheid op Paaspop Den Hout

0
Guus Meeuwis brengt de Brabantse gezelligheid naar Den Hout. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DEN HOUT – In een uitverkochte feesttent midden in het centrum van Den Hout brengt Guus Meewis de Brabantse gezelligheid op het podium. Zaterdag en zondag vindt daar het traditionele Paaspop plaats. De tent midden op de Houtse heuvel met een groot podium, een spectaculaire lichtshow en artiesten als WC Experience, Dinges, Royal Beat, Wipneus en Pim en Guus Meewis op zaterdag. 

Paaspop vindt plaats op de Houtse Heuvel in Den Hout. Foto: Marcel van Dorst – MaRicxMedia

Zondag
Op zondag kun je genieten van De Fik Erin, BZB, Baby Bleu, Blof en de Memphis Maniacs. Meer info en kaarten voor de zondag vind je op de site van PAASPOP

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”652″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]