Grote boomhut gaat in vlammen op Vughtse Heide in Vught

0
Brandstichting wordt niet uitgesloten. Foto: Stevie Heuer

Vught– Zaterdag aan het einde van de middag omstreeks 17:45u werd de brandweer van Den Bosch gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Loonsebaan in Vught. Daar stond bij een scouting gebouw een houten biels in brand. De kinderen hebben nog geprobeerd de brand te blussen maar dat lukte niet en raakte enigszins in paniek.

boomhut, Vught, Vughtse Heide Het vuur greep snel om zich heen. Foto: Stevie Heuer

Rookpluimen
Voorbijgangers zagen rookpluimen uit de Vughtse Heide komen en gingen poolshoogte nemen. Bij aankomst bleek er een boomhut vlam te hebben gevat waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. 

Middelbrand
Deze schaalde op naar een middelbrand waarop meerdere blusvoertuigen ter plaatse kwamen. De boomhut brandde volledig af. De brandweer kon erger voorkomen, door de omgeving snel nat te maken.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De kinderen.

 

Foto’s: Stevie Heuer

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”653″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]