(VIDEO) GRIP1 bij zeer grote brand restaurant Etenstijd in Tilburg

1

TILBURG – Woensdagavond is er brand uitgebroken bij restaurant Etenstijd aan de Professor van Buchemlaan. Het restaurant was ten tijde van de brand geopend. Alle gasten zijn geëvacueerd. Het is volgens de brandweer nog niet duidelijk of er zich nog mensen in het pand bevinden. Wellicht mede daarom zijn maar liefst vier ambulances opgeroepen. Drie mensen hebben rook ingeademd. Een van de slachtoffers is overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer is met groot materieel uitgerukt. 

Rookontwikkeling
De brand is uitslaand en er is een grote rookontwikkeling te zien. Die trekt richting het vlakbij gelegen St. Elisabeth Ziekenhuis. Meetploegen van de brandweer en een adviseur gevaarlijke stoffen zijn daarom richting het ziekenhuis gestuurd.

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media, Jack Brekelmans / Persburo-BMS en Marcel van Dorst / MaRic Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”563″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


1 REACTIE

Comments are closed.