(VIDEO) Zes aanhoudingen en 25 auto’s in beslag genomen bij grote controle centrum Breda

0

BREDA – Bij de controle van politie, Belastingdienst, douane en RDW in het centrum van Breda zijn donderdagmiddag- en avond op 25 voertuigen beslag gelegd en zijn zes mensen aangehouden. 

Voertuigen van de weg
De politie haalde voertuigen van de weg aan de Nieuweweg in de binnenstad van Breda en ondergingen daar een strenge controle. Zo werden de kentekens met speciale apparatuur gescand en werd de auto doorzocht. 

Zes aanhoudingen
Van de zes aanhoudingen vonden er vier plaats wegens drugsbezit, ook had iemand verschillende wapens in zijn auto. Een ander werd weer aangehouden wegens belediging van de medewerkers. 

De verdere resultaten worden in de loop van de dag bekend gemaakt. 

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”291″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]