Weer ongeval op korte invoegstrook A27 bij Oosterhout

0
Het gaat vaker mis op deze kort invoegstrook van de A27 bij Oosterhout. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Bij een ongeval op de invoegstrook van de A27 bij Oosterhout zijn donderdagmiddag drie voertuigen betrokken geweest. De korte invoegstrook van Oosterhout de A27 op staat bekend als zeer gevaarlijk. Er gebeuren dan ook regelmatig ongevallen. 

Weer raak
Ook donderdagmiddag was het weer raak. Drie voertuigen botste op elkaar. Bij het ongeval vielen geen gewonden al werden er wel twee ambulances opgeroepen. Het ambulancepersoneel heeft alle bestuurders ter plaatse nagekeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. 

Berger
Een berger heeft alle drie de voertuigen getakeld en afgevoerd.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”284″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]