Ongeval op knooppunt Hooipolder bij Raamsdonksveer

0
Beide voertuigen zijn door een berger getakeld en afgevoerd. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Bij een ongeval op de A59 bij Raamsdonksveer, knooppunt Hooipolder, zijn twee auto’s tegen elkaar aan gebotst. Volgens omstanders zou een van de auto’s door rood zijn gereden. De politie doet daar nog onderzoek naar.

Ambulance 
Een ambulance is ter plaatse geweest en het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders en een inzittende nagekeken. Onduidelijk is of er iemand nog naar het ziekenhuis overgebracht moet worden. 

Een berger heeft beide wagens getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”285″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]