(VIDEO) Twee gewonden bij ongeval op Ettensebaan in Breda

0

BREDA – Bij een ongeval op de kruising Ettensebaan en de Princehagelaan in Breda zijn woensdagavond twee gewonden gevallen. Door nog onbekende oorzaak kwamen een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. 

Beknelling
Een slachtoffer zat bekneld en is door de brandweer uit zijn benarde situatie bevrijdt. Wat de ernst van de verwondingen zijn is niet bekend.

Brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”276″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]