Fietser geschept op de Graaf Hendrik lll Laan in Breda

0
De voorruit van de auto raakte beschadigd. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Woensdagmiddag is een fietser geschept door een auto op een oversteekplaats van de Graaf Hendrik lll Laan. De fietser raakte hierbij gewond en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet geheel duidelijk.

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Onderzoek
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Het overig verkeer kon gewoon doorgang vinden.

Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”274″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]