Fietser gewond na aanrijding met auto in Oosterhout

0
De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Op de Kruising Esdoornlaan met de Meidoornlaan in Oosterhout is dinsdagmiddag een man op een fiets aangereden door een automobiliste. De man is met een flinke hoofdwond met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Verder leken zijn verwondingen mee te vallen.

Met de schrik vrij
De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

De politie neemt van getuigen de verklaringen op.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”264″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]