(VIDEO) Automobilist ramt boom en reclamebord in Breda

0

BREDA – Bij een eenzijdig ongeval op de De La Reijweg in Breda is maandagavond een bestuurder gewond geraakt aan zijn hoofd. De man ramde door nog onbekende oorzaak eerst een reclamebord en daarna een boom. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Ravage
De auto van de man was zwaar beschadigd en de weg lag bezaaid met brokstukken van de auto.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”261″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]