Man bespuugt en mishandelt beveiliger van supermarkt in Tilburg

0
Stockfoto - MaRicMedia

TILBURG – Een beveiliger is aan de Jan Hijnsstraat in Tilburg bespuugd, geschopt en uitgescholden. Agenten hielden een 38-jarige man uit Heerle aan. De politie kreeg op vrijdag 24 februari rond 16.00 uur de melding dat beveiligers bij een supermarkt een man hadden aangehouden. Een van de beveiligers had de man aangesproken omdat hij alcohol aan het gebruiken was in het winkelcentrum.

De man liep naar buiten toe en bleef bij de gevel staan. Daar werd hij weer aangesproken door de beveiliging en gevraagd mee te gaan zodat hij een winkelverbod uitgereikt kon krijgen. Volgens de beveiligers begon de man ineens om zich heen te slaan en te schelden. Vervolgens probeerden ze de man te fixeren. Daarbij bespuugde de verdachte een van de mannen, ook kreeg deze beveiliger twee maal een trap tegen zijn hoofd.

Politie
Uiteindelijk arriveerde de politie en konden agenten de verdachte van de beveiliging overnemen. De man is afgevoerd naar het politiebureau en heeft een winkelverbod voor het winkelcentrum opgelegd gekregen. Hij is ingesloten voor verder onderzoek en wordt verdacht van mishandeling en belediging.