Brabant Actueel ook op de optochten in Brabant

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BRABANT – Onze fotografen bevinden zich ook tussen al het carnavalsgedruis en proberen daarnaast ook nog eens om de optochten vast te leggen op de gevoelige plaat. We zullen zo veel mogelijk sfeerplaten te plaatsen van optochten in Brabant maar wij kunnen niet overal bij zijn. 

Optochtenkalender
Een compleet overzicht van alle optochten in Brabant vind je op de optochtenkalender op internet. 

Foto’s
Heb je zelf leuke foto’s van de optocht bij jou in de buurt dan kun je die altijd naar ons toe mailen. Zet er even bij van welke optocht je foto’s zijn en maak er een klein verhaaltje bij en wie weet vind je je foto’s en verhaal terug op onze site op de speciale pagina Carnaval 

Stuur je foto’s en tekst naar media@brabantactueel.nl

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia