Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval in Macharen

0
De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Charles Mallo - SQ Vision

MACHAREN – Op de Dorpenweg in Macharen is vrijdagmiddag eenautomobilisme gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De vrouw reed in de richting van Lith toen zij de macht over het stuur verloor. De auto schampte aan de andere kant van de weg een boom en belandde vervolgens achterstevoren in een sloot.

Ziekenhuis
De automobiliste zou de macht over het stuur verloren zijn doordat ze schrok van een vogel die tegen de auto vloog. Na een Gerets verzorging door het ambulancepersoneel is de vrouw met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. 

Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Charles Mallo – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”157″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]