Ongeval op A27 bij Raamsdonksveer zorgt voor lange file

0
Beide voertuigen zijn door een berger getakeld. Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Na een kop-staart aanrijding op de A27 ter hoogte van Raamsdonksveer is vrijdagmiddag een flinke file ontstaan. Een bestelbusje botste achterop een Mercedes. Het ongeval gebeurde op de linkerrijstrook waardoor er tijdelijk maar één rijstrook beschikbaar was. Daardoor ontstond binnen zeer korte tijd een flinke file.

Niet gewond 
Bij het ongeval kwamen beide bestuurders met de schrik vrij. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”155″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]