Kop-staart aanrijding op Franklin Rooseveltlaan in Breda

0
Niemand raakte gewond. Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Bij een kop-staart ongeval op de Franklin Rooseveltlaan in Breda zijn beide bestuurders met de schrik vrijgekomen. Een auto botste achterop een bestelwagen van de gemeente. De bestuurster van de achtos komende auto is door het ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken maar bleek niets te mankeren. 

Brandweer
De auto lekte diverse vloeistoffen. De brandweer is ter plaatse geweest om het wegdek te reinigen.

Berger
Een berger heeft de auto afgesleept, het busje van de gemeente hoefde niet afgesleept te worden want kon gewoon nog rijden.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”156″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]