Drie gewonden bij frontale aanrijding op de Laarakker in Oisterwijk

0
Bij het ongeval vielen drie gewonden. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

OISTERWIJK – Vrijdagmiddag heeft er een frontale aanrijding plaats gevonden tussen twee auto’s op de Laarakkerweg in Oisterwijk. Een van de automobilisten haalde volgens diverse getuige diverse auto’s in met hoge snelheid. Tijdens het inhalen verloor de bestuurder de macht over het stuur waarna hij frontaal op een andere auto reed.

Ravage
De ravage is enorm op de Laarakkerweg. Drie personen zijn met onbekend letsel afgevoerd met ambulances naar het ziekenhuis. Er kwamen 3 ambulance’s en 4 politiewagens naar het incident.

De politie heeft de Laarakkerweg volledig afgesloten voor technisch onderzoek.

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”154″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]