Automobiliste krijgt black-out en ramt geparkeerde auto’s in Dongen

0
De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DONGEN – Aan de Hoge Ham in Dongen heeft een automobiliste vrijdagavond een geparkeerde auto geramd. De vrouw reed met haar auto op de Hoge Ham en zou volgens omstanders een black-out hebben gehad. Door de klap raakte in totaal drie geparkeerde auto’s beschadigt. Ook de auto van de vrouw liep forse schade op.

Kinderen ongedeerd
In de auto zaten behalve de vrouw nog drie kinderen. Alle inzittenden zijn door een buurtbewoner opgevangen totdat de ambulance arriveerde. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw en kinderen nagekeken, de kinderen hoefde niet mee naar het ziekenhuis, de vrouw is ter observatie met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. In totaal zijn twee ambulances ter plaatse geweest. 

De politie doet onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”158″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]