Auto vat vlam bij kluswerkzaamheden in garagebox Tilburg

0

TILBURG – Een man raakte vanmiddag rond twaalf uur gewond nadat de auto waaraan hij aan het klussen was in brand vloog. Dit gebeurde in een garagebox aan de Professor Lorentzstraat in Tilburg. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het voertuig te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto onherstelbare schade opliep.

Man met ambulance naar ziekenhuis
De klusser ademde zoveel rook in dat hij voor behandeling met een ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”159″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]