Grote hoeveelheid drugs gevonden in woning Antillenplein Tilburg

0
De aangetroffen XTC. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – In een huis aan het Antillenplein in Tilburg zijn donderdagmiddag duizenden xtc-pillen en poeder om vermoedelijk drugs te maken gevonden. De politie heeft de bewoonster van de woning aangehouden. 

Tip
De politie viel de woning binnen na een tip. Het is nog niet helemaal duidelijk wat er precies in het huis aan verdovende middelen lag. 

Wat de gevolgen zijn voor de bewoonster en of ze haar woning moet verlaten is nog niet bekend. Woonstichting Tiwos, de stichting die de woning verhuurt, laat weten dat eerst het politierapport moet worden afgewacht.

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”148″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]