(VIDEO) Grote boom dreigde te vallen op appartementencomplex in Roosendaal

0

ROOSENDAAL – Een boom aan de Rubenslaan in Roosendaal dreigde donderdagavond om te vallen tegen een appartementencomplex. De brandweer en de gemeente kwam ter plaatse. De gemeente heeft de boom omgezaagd en kort gezaagd. Volgens een medewerker van de gemeente zou de boom tegen het appartementencomplex aan vallen en de nodige schade aanrichten.

Afgesloten 
De Rubenslaan was deels voor enige tijd afgesloten.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”152″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]