Burgemeester sluit loods na vondst hennepkwekerij Strijbeek

0
De loods wordt voor een half jaar gesloten. Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

STRIJBEEK – Op verzoek van burgemeester Joerie Minses is donderdagmorgen een loods aan de Goorheining in Strijbeek voor de duur van zes maanden gesloten nadat afgelopen 19 januari een hennepkwekerij met 458 hennep planten werdt ontdekt in de loods.

Drugsoverlast
Met de tijdelijke sluiting wil de gemeente een eind maken aan de drugsoverlast in de omgeving. Omwonenden zijn per brief op de hoogte gesteld van de sluiting van het pand. 

De woning naast de loods is niet opgenomen in het sluitingsplan en mag bewoond blijven.

 

Foto: Jeroen Stuve – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”145″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]