Boom valt op rijdende auto in Eindhoven: vrouw gewond

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – Een automobiliste is donderdagavond op de Dirk Boutslaan in Eindhoven gewond geraakt toen een grote boom op haar auto viel. Dat gebeurde kort voor 18.30 uur. De vrouw is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Brandweer
De brandweer werd opgeroepen maar uiteindelijk wordt de boom door de gemeente Eindhoven verder omgezaagd en afgevoerd. De politie heeft de Dirk Boutslaan voorlopig in beide richtingen afgesloten.

 

Foto’s: Arno van der Linden / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”149″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]