Automobiliste schrikt, zet auto in achteruit en veroorzaakt ravage

0
De schade was fors. Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Op de kruising Marialaan met de Petrusstraat in Breda is donderdaochtend een ongeval gebeurd. Een automobiliste zou een auto aangetikt hebben. Daar schrok ze zo van, dat ze haar eigen auto in zijn achteruit gezet heeft en vol gas gegeven heeft. Volgens getuigen was het een enorme klap. Haar auto kwam op de zijkant terecht. Ze ramde ook een paal met verkeersbord en een andere auto. Omstanders hebben de auto overeind gezet, en de hulpdiensten gebeld. 

Ziekenhuis
De vrouw is in de ambulance behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De gemeente en een berger kwamen ter plaatse om de rommel op te ruimen.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”144″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]