(VIDEO) Auto rijdt onder gevallen boom in Oosterhout

1

OOSTERHOUT – Op de Burgemeester van Oerslaan is een auto onder een gevallen boom gereden. Buurtbewoners hoorde gekraak en zagen een boom over de weg vallen. Op dat moment kwam er een bestuurder van een auto aan die de gevallen boom over het hoofd zag en met zijn auto onder de boom reed. 

Met de schrik vrij
Even leek het erop dat de boom op de rijdende auto gevallen was maar volgens de buurtbewoners was dat niet het geval. De bestuurder kwam wonder boven wonder met de schrik vrij. 

Nauwelijks wortels
De boom, een vrij grote, had nauwelijks wortels. Volgens omstanders waren deze bomen al ziek en was het wachten op het moment dat deze zou vallen. Eerder op de dag was er op dezelfde straat ook al een boom op een auto gevallen. 

De brandweer heeft de boom klein gezaagd, de gemeente gaat de boom morgen verder opruimen. Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”150″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.