Auto rijdt tegen boom op Leursebaan in Breda

0
De auto eindigde tegen een boom. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Donderdagmiddag is een auto die moest uitwijken tegen een boom terecht gekomen. De auto voor hem week iets uit voor het stilstande verkeer en hierdoor moest de bestuurder van de andere auto ook uitwijken en reed tegen de boom.

Flinke schade
De auto had flinke schade. In de andere auto moest de bestuurster worden nagekeken in de ambulance maar ze hoefde niet mee. De weg was geheel afgezet een drie kwartier later werd er een rijbaan geopend hetgeen een flinke drukte veroorzaakte op de Leursebaan.

De auto die tegen de boom terecht kwam is door een berger getakeld.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”151″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]