(VIDEO) Vrachtwagen “verliest” aanhanger met zware kraan op A59 bij Made

0

MADE – Woensdagochtend vroeg is een aanhanger geschaard ter hoogte van Made. De aanhanger en kraan kwamen naast de snelweg in de berm terecht. 

Remproblemen
Volgens de bestuurder van de vrachtwagen met kraan kreeg hij een melding in zijn vrachtwagen van remproblemen. De man heeft niets gemerkt dat op dat moment zijn aanhanger met grote kraan er op van zijn vrachtwagen losgerukt was. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend.  De bestuurder werd door andere weggebruikers geattendeerd op het feit dat zijn aanhenger losgeschoten was. Wonder boven wonder raakte bij dat incident niemand gewond. De 8 ton zware kraan en aanhanger kwamen in de berm naast de A59 bij Made terecht.

Berging
Vanwege de spits is besloten om de berging pas na de ochtendspits te laten beginnen. De berging is omstreeks 10:00 begonnen. Daarvoor word er tijdelijk een rijstrook afgesloten. Hoe lang de berging gaat duren is niet bekend. Voor zover bekend is er bij dit ongeval niemand gewond geraakt.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”139″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]