Politie vindt vermiste vrouw Breda terug langs A27 bij Bavel

0
De politie vond haar onder het viaduct langs de A27. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BAVEL – Een vrouw die sinds dinsdagavond half negen vermist werd vanuit de omgeving va de Muiderslotstraat in Breda is dinsdagavond tegen middernacht weer terug gevonden. De politie vond haar terug onder een viaduct langs de A27 bij Bavel.

Op zoek
De politie was heel de avond al met meerdere eenheden op zoek naar de vrouw en hadden wel een idee war de vrouw zich kon bevinden. Uiteindelijk is de vrouw tegen middernacht teruggevonden. 

Onderkoeld
De vrouw is met lichtelijke onderkoelingsverschijnselen met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Of ze verder nog verwondingen had is niet bekend. Ook is niet bekend waarom de vrouw als vermist werd opgegeven. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”135″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]