Ongeval met politieauto op Osseweg in Berghem

0
Beide airbags van de politieauto werden geactiveerd - Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

BERGHEM – Op de Osseweg in Berghem is dinsdagavond een ongeval met een politieauto gebeurd. Een ambulance werd rond 22.20 uur opgeroepen maar beide agenten bleken niet gewond te zijn geraakt.

Airbags
Beide airbags van de surveillancewagen werden geactiveerd toen die over een verhoogde middengeleider op het wegdek reed. Ook werd de onderzijde van het voertuig beschadigd waardoor olie op het wegdek terecht kwam. De politieauto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”136″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]