Grote hennepkwekerij gevonden aan Fabrieksweg in Bladel

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

BLADEL – De politie heeft woensdagmiddag in Bladel een grote hennepkwekerij aangetroffen. Er zijn twee verdachten aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor.

1000 hennepplanten
In totaal stonden er in het pand aan de Fabrieksweg ongeveer 1000 hennepplanten. De kwekerij wordt door de politie ontmanteld.

 

Foto’s: Rico Vogels & Berry van Gaal / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”141″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]