Goed voorbereide inbraak bij juwelier Schaap en Citroen in Den Bosch

0
De inbraak lijkt zeer goed voorbereidt. Foto: Bernt van Dongen

DEN BOSCH – Inbrekers hebben in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken bij juwelier Schaap en Citroen aan de Kerkstraat in Den Bosch. Aan de sporen te zien hebben de inbrekers de inbraak goed voorbereid. Een vrachtwagen is tegen de gevel aangezet waarna zij op de vrachtwagen zijn geklommen, daarna hebben zij een ruit ingeslagen waarna zij naar binnen konden.

Onderzoek
De voorlichter van de politie kan momenteel nog niet zeggen of er iets buit is gemaakt en of er verdachten zijn aangehouden. De Technische Recherche heeft vanmorgen onderzoek gedaan en enkele sporen veiliggesteld.

Vrachtwagen
De vrachtwagen die bij de inbraak is gebruikt stond te koop bij een autobedrijf in Heerhugowaard. De politie onderzoekt wanneer de vrachtwagen is gestolen.

 

Foto’s: Bernt van Dongen

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”140″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]