Bredanaar aangehouden na twee mishandelingen en bedreiging

0
Stockfoto - MaRicMedia

BREDA – De politie heeft dinsdag 21 februari 2017 omstreeks 16.50 uur op de Willemstraat op aanwijzing van betrokkenen een 20-jarige Bredanaar aangehouden die twee passanten op het station mishandeld zou hebben. Ook deed een NS-medewerker aangifte tegen hem van bedreiging. In zijn tas werd een busje pepperspray aangetroffen. Hij werd in verzekering gesteld.

Mishandeling 
Een 22-jarige Bredanaar deed aangifte van mishandeling. Hij vertelde dat hij het station binnen liep via de Gravinnen van Nassauboulevard. Hij kreeg daar een woordenwisseling met een jongeman die eiste dat hij hem liet voorgaan, dat deed hij waarna de man zich omdraaide en hem met de vlakke hand in het gezicht sloeg. Daarbij riep hij: ‘Wat achtervolg je mij”.  

Aangifte
Ook een 19-jarige Bredanaar deed  aangifte. Hij zou door hem geduwd en geslagen zijn. Bovendien zou de verdachte hem op discriminerende wijze hebben uitgescholden. Een NS medewerker deed eveneens aangifte. De aangehouden verdachte zou hem bedreigd hebben dood te schieten en daarbij had hij om zijn woorden kracht bij te zetten met  zijn handen een schietbeweging gemaakt.

Bron: Politie.nl