Brandweer redt kat uit hoge conifeer in Lage Mierde

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

LAGE MIERDE – De brandweer heeft woensdagmorgen aan de Kloosterstraat in Lage Mierde een kat bevrijd uit een hoge boom. Het beestje zat toen al enkele uren op liefst tien meter hoogte vast in de grote conifeer.

Hoogwerker
De brandweer werd rond 9.55 uur met een hoogwerker opgeroepen en wist daarmee het arme dier uit zijn benarde positie te bevrijden. Eenmaal op de grond is hij overgedragen aan de bezorgde eigenaren die de kat snel naar binnen brachten.

 

Foto’s: Berry van Gaal / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”138″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]