(VIDEO) A59 weer vrij bij Terheijden na ongeval met meerdere auto’s

0

TERHEIJDEN – De A59 (Maasroute) is bij Terheijden weer vrijgegeven nadat er woensdagochtend een ongeval is gebeurd waarbij meerdere auto’s bij betrokken waren. Voor zover bekend zijn er twee slachtoffers met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd, beide waren aanspreekbaar. Één slachtoffer, een vrouw, is uit haar auto bevrijdt door de brandweer.

Op- en afrit
Het ongeval gebeurde kort voor zes uur in de richting van knooppunt Zonzeel. Het ongeval gebeurde boven op het viaduct bij Terheijden. Het verkeer kon alleen nog gebruik maken van de op- en afrit. 

Hulpdiensten
Politie, brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd. De traumahelikopter si niet meer ter plaatse geweest.

Onderzoek
De politie stel een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. De weg is rond acht uur weer vrijgegeven. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”137″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]