Waardetransport onder strenge beveiliging over A59 bij Raamsdonksveer

0
Onder strenge beveiliging werden de vrachtwagens over de A59 begeleidt. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Onder zeer strenge beveiliging van de marechaussee en bepantserde landkruisers is dinsdagmiddag een waardetransport met twee vrachtwagens op de A59 begeleidt.  Wat er in de vrachtwagens met Belgisch kenteken vervoerd werd is niet duidelijk, de voorlichter van de KMAR spreekt alleen van een “waardetransport”.

Verkeer tegengehouden
De vrachtwagens kwamen vanuit Waalwijk en rijden vermoedelijk naar Belgiƫ. Bij de op en afritten werd het verkeer tegengehouden door motorrijders van de marechaussee. Het verkeer had er nauwelijks last van al ontstond er achter de stoet wel een kleine vertraging.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”128″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]