Verdieping ontruimd na brand in seniorencomplex De Duijnsberg in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Bij het opknappen van een appartement in seniorencomplex De Duijnsberg aan de Indigolaan in Tilburg is dinsdagmorgen rond 9.00 uur brand ontstaan. Vermoedelijk ging het om een elektrische kookplaat die de brand veroorzaakte. Een persoon ademde rook in en werd met een zuurstof masker op naar een ter plaatse gekomen ambulance gebracht.

Ontruiming
Uit voorzorg is de verdieping ontruimd. Volgens ooggetuigen verliep dit zonder problemen. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen ter plaatse. Het is nog onduidelijk of het slachtoffer een bewoner of medewerker van het complex is.

 

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”127″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]