Spectaculaire landing traumahelikopter op Besterdplein in Tilburg

0
De traumahelikopter landde midden tussen de winkels en geparkeerde auto's - Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – De hulpdiensten zijn dinsdagmorgen rond 11.45 uur massaal uitgerukt voor een onwel geworden kindje op een basisschool aan het Daltonerf in Tilburg. Twee ambulances, diverse politie-eenheden en een traumahelikopter schoten het kindje te hulp.

Besterdplein
De heli landde midden tussen de winkels en geparkeerde auto’s op het Besterdplein dat daarvoor vrij gehouden werd door politieagenten. Het kindje is per ambulance onder begeleiding van de trauma-arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De spectaculaire landing van de traumahelikopter op het Besterdplein trok veel bekijks bij omstanders.

 

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”129″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]